fbpx

Reiki Healing

Reiki er Japansk og betyder Universel Livsenergi.

Reiki Healing er en meget afslappende holistisk behandling,
som arbejder på Krop, Sind og Ånd på samme tid.

I mine Reiki Healinger og som Reiki Healer benytter jeg også den faglighed jeg har,
til at læse kroppen fra mine andre uddannelser.

Hvilket gør jeg både arbejder intuitivt og teoretisk.

Reikien kan hjælpe dig til at skabe en større indsigt,
klarhed og balance i din hverdag. Styrke din bevidsthed.
Hvor er det vigtigt, at give dig selv opmærksomhed.
Hvor skal du lære at bruge mindre energi.
Hvor du skal foretage ændringer.
Så Du kommer i harmoni og balance.
Reiki Healing er en intuitiv behandlingsform som indretter sig efter dit behov.

En reiki behandling hos mig starter og slutter med en samtale.
Under selve behandlingen taler jeg stort set ikke.
Behandlingen foregår med tøj på og jeg lægger hænderne forskellige steder på kroppen. Der er ikke 2 Reiki behandlinger som er ens og opfattelsen kan også være meget forskellig.

Jeg tilbyder også fjernhealing, hvis du vil vide mere om at blive fjernhealet og Reiki Healingen, så skriv eller ring gerne til mig.

Lidt om Reiki kort fortalt

Reiki er ikke en religion og heller ikke bundet til en tro.
Den kan bedst beskrives som en gammel ærværdig videnskab, der har været glemt i årtusinder.
Indtil Dr. Mikao Usui genopdagede den i de gamle tibetanske skrifter, i den anden halvdel af det 19. århundrede. Dr. Mikao Usui var leder af et lille kristen universitet i Kyoto.
En dag spurgte en student i hans klasse indtil Jesus healinger og om han kunne lærer dem det. Dr. Usui tabte fatningen, hans ære blev udfordret. Hvordan kunne han lærer dem noget, han ikke selv kunne.

Han tog konsekvensen og aftrådte sin stilling, fast besluttet på at løse gåden. Han søgte mange steder, blandt andet i Chicago. Men der fandt han ikke det han søgte og vendte hjem igen.
Optegninger om hvordan og hvorfor omkring Jesus mirakler, synes at være gået tabt. Han tænkte på Buddha’s mirakler, tog til de gamle buddhistiske templer, men her fandt han heller ikke noget. Han vendte sig mod de tibitanske skrifter. Forudsætningen var bare, at man kunne sanskrift, hvilket han med stor flid lærte sig.
Han troede med sikkerhed, han havde fundet løsningen og nøglen til Jesus mirakel healinger. Han manglede at finde hemmeligheden omkring denne indvielse, som kunne vække de samme kræfter.

Efter fælles meditation med den gamle abbed i det gamle buddhistiske tempel, kom de begge til den konklusion, at Dr. Usui skulle drage til det hellige bjerg Kuriyama. Der skulle han gennemleve en 21 dages faste meditation. Den 21. dag fik han svar på sin søgen og nu var Reiki genopdaget i alt sin ydmyghed og kærlighed til at hjælpe mennesker.

Jeg er Reiki Mester
dvs jeg har læst I, II & III grad
Jeg går igang med min lærergrad April 2021

Trance healing
Trance healing er en meget effektiv healingsform, hos mig foregår behandlingen, hvor du ligger påklædt på maven på briksen.
Behandlingen foregår på det mentale plan og du kan derfor forvente at blive meget træt bagefter.
så det anbefales ikke at have mange aftale samme dag.

Information

Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales behandlingen ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Priser

Reiki Healing 60 min. 600,-

Fjernhealing / fjerntrance 350,-

Trance Healing 45 min. 500,-

Fordele

En Reiki Healing er en afbalancering af kroppen og du vil føle afslappelse og ro. Den får dig til at føle let med fornyet energi. Får dig mærkbart ned i gear og virker afstressende. Reiki vil hjælpe dig til en større indsigt og styrke din bevidsthed. Så du kommer i harmoni og balance

Hvorfor er
Kristinna P
et besøg værd !

Med mere end 15 år i branchen, 10 år som underviser på en af Danmarks bedste massage uddannelser, er du i meget trygge hænder.
Går du med muskelproblemer, kan du være sikker på du kan mærke en forskel, allerede første gang. Der er simpelthen ingen grund til at gå og have ondt.
Tit skal der ikke særlige mange behandlinger til.
Jeg er super nørdet på den fede måde, har mange uddannelser, indenfor flere behandlingsområder og indenfor træningsverden. Hvilket giver mig en stærk fordel i mine behandlinger og resultater.

Kunde oplevelser

“…Min Kæreste er selv massør i Frederiksværk og vi har begge fået massage flere gange i både Thailand og i Danmark, så især min kæreste ved hvordan en god massage skal føles. Vi var begge enige om, at massagen hos Kristinna var noget af det bedste vi har oplevet!”

“…Kristinna er en virkelig dygtig behandler, som jeg varmt kan anbefale. Hun har lige “tryllet” med mit drilske venstre ben, der meget længe har smertet og søgt mod midten under gang, da det har kompenseret for et svagt højre ben under en omgang borrelia. Det fandt aldrig rigtig tilbage til sin plads da jeg blev rask, da det var helt overspændt. Men jeg har i dag kunne gå hjem fra behandlingen med et meget mere normalt bevægemønster og uden smerter. Fantastisk at få løsnet op !

Hun er samtidig et virkelig behageligt menneske, så man føler sig rigtig tryg under behandlingen.

“…Jeg er en stor pige som er meget blufærdig, men da jeg fik brug for en massør fik jeg anbefalet Kristinna. Det var den bedste anbefaling i mit liv! Udover jeg har fuld tillid og tryghed hos Kristinna, så er hendes behandlinger himmelsk!”