fbpx

Lymfedrænage MLD

Manuel Lymfedrænage er en meget blid og nænsom behandling, med meget stor effektiv virkning.
Den foregår uden olie.

Behandlingen sætter en rensning igang af kroppens egne filtre, et system som kan sammenlignes med et akvarium med pumpe og filter, der skal forhindre vandet i at forplumre. Kredsløbet i lymfesystemet holder sig igang ved hjælp fra dine muskler og dit åndedræt. Det er derfor vigtigt, at vi holder os i gang med bevægelse og et godt åndedræt, så vi undgår stress, som giver en dårlig cirkulation.

Vores Lymfesystem
Lymfe er en væske som indeholder hvide blodlegemer, proteiner, fedt og vand. Det dannes ved udsivninger fra de mindste blodkar. Vi producerer mellem 2-4 liter lymfevæske i døgnet.
Vi har ca. 500 lymfeknuder fordelt i kroppen, især ved armhule, bughule, lysken og halsen.
De er en slags filter, som opsuger bakterier og fremmedlegemer fra lymfen.
Cellerne i lymfeknuderne er bl.a lymfocitter ( hvide blodlegemer ) der danner antistoffer mod infektioner og som slår fremmede celler ihjel.
Lymfesystemet består også af lymfekar, der forbinder lymfeknuderne og transporterer overskydende væske væk fra muskler og væv, så der ikke opstår væskeophobninger. Karsystemet her sit eget kredsløb nær blodbanerne, men ikke sin egen pumpe, som blodet har hjertet.

Så når vores lymfesystems kredsløbsfunktion nedsættes eller forringes f.eks. ved sygdom, stress, overvægt, ved for stillesiddende/stående, usund livsførelse og ved graviditet, kan man ved hjælp af manuel påvirkning aktivere lymfesystemets kredsløb.

Udover alm. Manuel lymfedrænage tilbyder jeg også lymfe tørbørstning. Tørbørstningen aktiverer ikke kun lymfesystemet, den fjerner også døde hudceller, åbner porerne, fremmer produktionen af kollagen og elastinfibre.
Den er sat sammen med en Californisk massage, med en lækker olie der beriger huden.

Historien bag
Bag udviklingen af manuel Lymfedrænage står den danske læge Dr. Emil Vodder der i 1930’erne bl.a levede i frankrig, udviklede denne specielle massageteknik til at aktivere lymfesystemets kredsløb.
Dr. Vodder studerede medicin, biologi, filosofi og var også uddannet massør.

Drænagen forslås anvendt ved bl.a
Ødemer/ Væskeophobninger
Hævede ben eller / arme / fingre
Efter hofte-, knæ-proteseoperationer
Eksemer, allergi, hudproblemer
Migræne eller anden hovedpine
Bihulebetændelse
Nedsat blodcirkulation
Bevægelsesbesvær ved gigt
Slankekure
Generel styrkelse af immunforsvaret
Træthed efter infektionssygdomme f.eks influenza
Træt, slap hud, Ansigtslymfedrænage bliver også kaldet ” Ansigtsløft uden kniv “
Graviditet og efterfødselsbehandling
Væskeophobninger i forb. med menstruation PMS
Forstoppelse & fordøjelse
Tinnitus
Fibromyalgi
Diabetis

Kosmetiske operationer
Jeg har gode erfaringer med kosmetiske operationer i form af fedtsugning, mommy tuck/make over og BBL operationer.

Så du kan sagtens tage kontakt til mig hvis du har nogen spørgsmål til dette.
I forhold til BBL operationer, laver jeg en speciel opredning på briksen så du kommer til at ligge så behagelig som muligt uden at ligge på dine baller.
Du vil kunne se dette på nedenstående foto.
Da der er meget forskel på hvad og hvor mange behandlinger som anbefales, så kan jeg anbefale at du skal have 2 behandlinger om ugen i efterbehandling og som minimum 10 behandlinger skal du regne med til efterbehandling.

Information

Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales behandlingen ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Priser

Lymfedrænage MLD

45 min. 1/2 krop 475,-
75 min. hel krop 735,-
105 min. hel krop og
ansigt 1025,-

60 min. Tørbørstning med Californisk massage 630,-
100 min. Tørbørstning med Californisk massage &
ansigt 1050,-

45 min. ansigt 475,-

Fordele

Mærkbar og synlig forskel med det samme, når man har væske i kroppen. Ved ubalance i systemet, skal man forvente 3- 5 gange før man kan mærke en effekt.
Sammenlign din krop med et akvarie, hvad sker der hvis filteret er forstoppet ? Så forplumre det. Filteret skal renses, det er det som sker ved en lymfedrænage, dit filter, kroppens filter bliver renset.

Hvorfor er
Kristinna P
et besøg værd !

Med mere end 15 år i branchen, 10 år som underviser på en af Danmarks bedste massage uddannelser, er du i meget trygge hænder.
Går du med muskelproblemer, kan du være sikker på du kan mærke en forskel, allerede første gang. Der er simpelthen ingen grund til at gå og have ondt.
Tit skal der ikke særlige mange behandlinger til.
Jeg er super nørdet på den fede måde, har mange uddannelser, indenfor flere behandlingsområder og indenfor træningsverden. Hvilket giver mig en stærk fordel i mine behandlinger og resultater.

Kunde oplevelser

“…Min Kæreste er selv massør i Frederiksværk og vi har begge fået massage flere gange i både Thailand og i Danmark, så især min kæreste ved hvordan en god massage skal føles. Vi var begge enige om, at massagen hos Kristinna var noget af det bedste vi har oplevet!”

“…Kristinna er en virkelig dygtig behandler, som jeg varmt kan anbefale. Hun har lige “tryllet” med mit drilske venstre ben, der meget længe har smertet og søgt mod midten under gang, da det har kompenseret for et svagt højre ben under en omgang borrelia. Det fandt aldrig rigtig tilbage til sin plads da jeg blev rask, da det var helt overspændt. Men jeg har i dag kunne gå hjem fra behandlingen med et meget mere normalt bevægemønster og uden smerter. Fantastisk at få løsnet op !

Hun er samtidig et virkelig behageligt menneske, så man føler sig rigtig tryg under behandlingen.

“…Jeg er en stor pige som er meget blufærdig, men da jeg fik brug for en massør fik jeg anbefalet Kristinna. Det var den bedste anbefaling i mit liv! Udover jeg har fuld tillid og tryghed hos Kristinna, så er hendes behandlinger himmelsk!”