fbpx

Kursus I
Relaxation Coréenne på briks

Hvad er Relaxation Coréenne

Det er en behandlingsform bestående af vibrationer, strækninger og rotationer. Ved hjælp af disse teknikker løsnes spændinger i led, sener, bindevæv og muskler, og klienten bringes i en tilstand af total afslapning såvel fysisk som mentalt.
Klienten er klædt i ”blødt” tøj og der anvendes ikke olie.

På dansk er den oversat til
Koreansk Afspændings og VibrationsTerapi (AVT)
AVT stammer oprindelig fra Korea . Den blev introduceret i Frankrig i 1970erne af yogalærer Jean Bernard Rishi. Teknikkerne er blevet videreudviklet i Frankrig og er i dag en anerkendt behandlingsform.
Anvendes f.eks.til styrkelse af bevægeapparatet, det motoriske system, som behandling til personer med Parkinson eller spastiske lammelser, som sportsmassage, ved stive og hævede led, som afspændingsbehandling også for ”urolige børn”

Normalt foregår Relaxation Coréenne på en futonmadras på gulvet. Da langt fra alle behandlere kan lide at arbejde på gulvet, er denne teknik blevet videreudviklet til at foregå på massagebriks.

Kurset består af 2 moduler

Grundmodul:
Her lærer du at udføre en hel behandling, der varer ca en time. Der undervises i grundteknikken i vibrationer, strækninger og rotationer, og efter kurset er du i stand til at starte med at tilbyde dine klienter denne fantastiske behandlingsform.

Modul 2:
Her lærer du at udføre en mere specifik og detaljeret behandling. Vibrationer og rotationer perfektioneres, der tilføjes ekstra finesser, og du bliver i stand til at tilbyde en behandling på ca halvanden time.

Det er vigtigt at du har fået arbejdet med gundmodulet, når du møder op til modul 2 så teknikerne er arbejdet ind.
Af den årsag er der noget tid i mellem modulerne.

 

På kurset underviser Jonna Andersen

Jonna bor til dagligt i Frankrig og det er derfor en udsøgt fornøjelse at hun kommer op og undervise i dette fantastiske kursus.

Lidt om Jonna
Jonna Andersen har arbejdet som kropsterapeut i 25 år.
Hun tog sin grunduddannelse som massør i Danmark og havde her klinik i 5 år, indtil hun for 20 år siden flyttede til Nice i Sydfrankrig.
Her har hun siden dels arbejdet i egen klinik, dels kørt ud til klienter på hele den franske Riviera. Desuden har hun undervist i forskellige behandlings teknikker i DK og Norge de sidste 10 år.
I Nice har hun kontinuerligt videreuddannet sig i forskellige behandlingsformer bl.a.
Manuel Lymfedrænage MLD og Relaxation Coréenne.

Hun har gennem tiden tilpasset sidstnævnte teknik, som oprindeligt udføres på en madras på gulvet, til at kunne udføres på en massagebriks, da ikke alle hverken kan eller vil behandle deres klienter på gulvet. Derved kan teknikken eller dele af den også anvendes i forbindelse med andre behandlingsformer, som f.eks. fys.massage.

Prisen for et kursus er 5200,-

Early Bird pris 4700,- 
Ved tilmelding inden d. 20. marts 2019

Hvert modul er af 2 dages varighed.
Kurset Starter kl. 9:00 – 16:00

Der er max 9 personer per kursus.
Du vil modtage et kursusbevis
og der vil være frugt, vand, te og kaffe hele dagen.