fbpx

Intuitiv Behandling

Intuitiv Behandling
Her gør jeg brug af alt min viden. Det gælder den spirituelle del af mig og min teoretiske viden til anatomi, fysiologi og andre behandlingsformer.

Jeg arbejder som primært ud fra dine Chakra, derfor vil behandlingen starte med en chakra afbalancering, her benytter jeg Reiki healing, og alt afhængig af hvor jeg bliver guidet hen vil der være massage med som foregår ude på tøjet. Hvis dette ikke ønskes aftaler vi det inden behandlingen starter.

Hver behandling starter med en indledende samtale, hvad vores mål skal være med behandlingen og hvad du ønsker vi skal have fokus på. Hver behandling afslutter med en samtale om dine oplevelser og mine observationer.

Hvem vil have glæde af en intuitiv behandling.

Dig som har svært ved at finde ro i hverdagen.
Dig som arbejder alt for hårdt og til tider meget stresset.
Dig som har ondt, men ikke ved hvorfor.
Dig som glemmer at have fokus på nuet.
Dig som glemmer dig selv.
Dig som har svært ved at slippe de negative tanker.
Dig som er klar til at lave en livsændring.
Dig som gerne vil give slip på fortiden.
Dig som synes det er vidunderligt at blive healet i ren hjerte energi.
Dig som gerne vil have forstærket det gode du gør for dig selv.

Intuitiv behandling er både en mindfulness og holistisk behandling.

Jeg vil kunne hjælpe dig med at se de muligheder du har i dit liv, som du måske ikke selv ser. At finde frem til dit sande jeg og hjælpe dig med at turde være i det. Måske du gemmer dig bag en mur, som du skal have hjælp med at vælte, så du kan leve dit liv fulgt ud.

Jeg arbejder sammen med mine åndelige Guider, det har jeg gjort i rigtig mange år og et af mine stærke forcer er, at jeg får clairvoyante beskeder om muligheder og løsninger.
Jeg har ikke fokus på afdøde kontakt, men det er ikke ens betydning med at der ikke kommer en forbi i ny og næ med en hilsen.
Jeg arbejder i og udfra ren hjerte energi, da det er min overbevisning, at hvis vi som mennesker favner bredt med hjertet og handler vi i hjerte energi, vil vi alle have en bedre hverdag og et bedre liv.

Chakrabalancering og Chakra kortoplæg
Behandlingen starter med en samtale og et kortoplæg, herudfra laver jeg en chakrabalancering med Reiki. Behandlingen afsluttes med en samtale og et fokus kort.

Chakra

Jeg vil her give min forklaring og holdning til chakra, hvad jeg mener de står for og hvorfor de er vigtige at arbejde med.
Nogle vil mene vi har en sjæl. Jeg mener vi er en sjæl i et fysisk legeme og skal leve i det her fysiske liv, i harmoni både med tid og sted og i et med vores sjæl. Det kan være ganske svært og derfor kommer vi tit i ubalance.
Vores 7 Chakra hovedchakra er:
Rod: sikkerhed, jordforbindelse, arbejde, familie. Farve: Rød
Hara: lyst center, kreativitet, seksualitet, spontanitet. Farve: Orange
Solar Plexus: dit Jeg, handlekraft, selvtillid. Farve: Gul
Hjerte: at give kærlighed, empati, medfølelse, forståelse. Farve: Grøn
Hals: kommunikation, italesætte sig selv, ærlighed, vilje, modighed. Farve: Blå
Pande: intuition, højere bevidsthed, indsigt, psykiske evner. Farve: Indigo
Krone: enhed, visdom, accept, forbindelse til alt’et. Farve: Violet

De tre første chakra er vores fysiske Jeg.
De tre sidste chakra er vores sjælelige Jeg.
Vores Hjerte Chakra er samlingspunktet i vores vidunderlige væsen.

Vores Chakra hænger sammen på kryds og tværs, bliver de overstimuleret, ubalanceret og understimuleret. Kan det give sig udslag i forskellige aspekter. Det kan vi arbejde med, ved at blive bevidst om det og herved manifestere det vi ønsker.

Information

Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales behandlingen ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Priser

Intuitiv Behandling
85 min. 1000,-
Chakrabalancering &
Chakra kortoplæg
60 min. 600,-

Fordele

Ved intuitiv behandling, laver jeg en direkte psykisk aflæsning af kroppen og bliver guidet der hen hvor der er brug for behandling.
Derfor kan alle behandlingsformer finde sted.
Chakrabalancering bruger jeg som en mindfullness behandling, som gør det nemmere for dig, at finde dig selv i hverdagen.

Hvorfor er
Kristinna P
et besøg værd !

Med mere end 15 år i branchen, 10 år som underviser på en af Danmarks bedste massage uddannelser, er du i meget trygge hænder.
Går du med muskelproblemer, kan du være sikker på du kan mærke en forskel, allerede første gang. Der er simpelthen ingen grund til at gå og have ondt.
Tit skal der ikke særlige mange behandlinger til.
Jeg er super nørdet på den fede måde, har mange uddannelser, indenfor flere behandlingsområder og indenfor træningsverden. Hvilket giver mig en stærk fordel i mine behandlinger og resultater.

Kunde oplevelser

“…Min Kæreste er selv massør i Frederiksværk og vi har begge fået massage flere gange i både Thailand og i Danmark, så især min kæreste ved hvordan en god massage skal føles. Vi var begge enige om, at massagen hos Kristinna var noget af det bedste vi har oplevet!”

“…Kristinna er en virkelig dygtig behandler, som jeg varmt kan anbefale. Hun har lige “tryllet” med mit drilske venstre ben, der meget længe har smertet og søgt mod midten under gang, da det har kompenseret for et svagt højre ben under en omgang borrelia. Det fandt aldrig rigtig tilbage til sin plads da jeg blev rask, da det var helt overspændt. Men jeg har i dag kunne gå hjem fra behandlingen med et meget mere normalt bevægemønster og uden smerter. Fantastisk at få løsnet op !

Hun er samtidig et virkelig behageligt menneske, så man føler sig rigtig tryg under behandlingen.

“…Jeg er en stor pige som er meget blufærdig, men da jeg fik brug for en massør fik jeg anbefalet Kristinna. Det var den bedste anbefaling i mit liv! Udover jeg har fuld tillid og tryghed hos Kristinna, så er hendes behandlinger himmelsk!”