fbpx

Hot Stone Massage

I min optik er en Hot Stone Massage en undervurderet behandling og desværre mange steder kun blevet gjort til en wellness behandling.
Kombineret med fysiurgisk massage gør den underværker.

I min Hot Stone behandling udnytter jeg det potientiale stenene har. De bliver opvarmet til 52 grader og bliver lagt langs ryggraden, så hele din rygstrækker og nervesystem bliver dejligt afslappet, alt i mens dine ben bliver masseret på bagsiden med varme sten i et flow blandet med fysiurgisk massage.
Når dine ben er færdige bliver din ryg og arme masseret med de varme sten og en dybdegående fysiurgisk massage.

Stenene er med at at varme muskulaturen op, så man kan komme godt ned i dybden på en afslappende måde. Varmen er ikke kun godt for musklerne,
men er også med til at skabe fugt til huden.

Behandlingen tilbydes både i 60 min og 90 min.
Har du mange spændinger anbefaler jeg 90 min.
Ønsker du behandlingen som en afstressende wellness behandling,
kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Information

Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales fysiurgisk massage ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Priser

Hot Stone Massage
60 min. 680,-
90 min. 945,-

Fordele

De varme sten får dig øjeblikkeligt til at slappe af og afstresse dit nervesystem, hvilket gør den fantastisk at sætte sammen med fysiurgisk massage.
Giver en mærkbar forskel med det samme.
Får muskelspændingerne til at give slip og virker smertestillende.

Hvorfor er
Kristinna P
et besøg værd !

Med mere end 15 år i branchen, 10 år som underviser på en af Danmarks bedste massage uddannelser, er du i meget trygge hænder.
Går du med muskelproblemer, kan du være sikker på du kan mærke en forskel, allerede første gang. Der er simpelthen ingen grund til at gå og have ondt.
Tit skal der ikke særlige mange behandlinger til.
Jeg er super nørdet på den fede måde, har mange uddannelser, indenfor flere behandlingsområder og indenfor træningsverden. Hvilket giver mig en stærk fordel i mine behandlinger og resultater.

Kunde oplevelser

“…Min Kæreste er selv massør i Frederiksværk og vi har begge fået massage flere gange i både Thailand og i Danmark, så især min kæreste ved hvordan en god massage skal føles. Vi var begge enige om, at massagen hos Kristinna var noget af det bedste vi har oplevet!”

“…Kristinna er en virkelig dygtig behandler, som jeg varmt kan anbefale. Hun har lige “tryllet” med mit drilske venstre ben, der meget længe har smertet og søgt mod midten under gang, da det har kompenseret for et svagt højre ben under en omgang borrelia. Det fandt aldrig rigtig tilbage til sin plads da jeg blev rask, da det var helt overspændt. Men jeg har i dag kunne gå hjem fra behandlingen med et meget mere normalt bevægemønster og uden smerter. Fantastisk at få løsnet op !

Hun er samtidig et virkelig behageligt menneske, så man føler sig rigtig tryg under behandlingen.

“…Jeg er en stor pige som er meget blufærdig, men da jeg fik brug for en massør fik jeg anbefalet Kristinna. Det var den bedste anbefaling i mit liv! Udover jeg har fuld tillid og tryghed hos Kristinna, så er hendes behandlinger himmelsk!”