fbpx

Gravid Massage

Døjer du med spændinger i lænd og baller ?
Skulder der knirker og ben der værker ?
Og savner du at ligge på maven ?
Så fortvivl ikke, det er muligt at slippe af med spændingerne.
Du kommer til at ligge på en dejlig gravidbriks som kan tilpasses til alle.

Gravid massage er med til at give en fornyet frisk lettet energi.

Alle gravide vil have glæde af fysiurgisk gravid massage.
Jeg kan hjælpe dig af med spændte skuldre, nakke og hovedpine, ondt i lænden, ømme baller, trætte hævede ben, give dig en lækker fod og håndmassage samt ansigts og hovedbundsmassage.

Føler du dig træt og tung kan en let kredsløbsstimulerende hel krops gravid massage være det rigtige valg.

Husk at være opmærksom på at hvis du tilvælger en ansigtsmassage, skal du ligge på ryggen i længere tid.
( Jeg har masserer af puder, til at du kan ligge godt på briksen. )
Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales gravid massage ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Har du fået væskeophobninger, så kig evt. under lymfe drænage, som kan bestilles alene eller som en kombi behandling. Er det primært ben kan en 1/2 krop lymfe drænage gøre det. Har du meget væske i kroppen skal du have en hel på 75 min.

OBS.
Dårlige vaner kan meget nemt forstærkes under graviditeten, ens siddestilling og gang vaner ændres ofte.
Jeg kan hjælpe dig med at få fokus på disse ting, så din hverdag bliver rettet til.
Så du kan have så lidt spændinger som muligt når du skal føde.

Du kan sagtens også bestille behandlinger fra Hot Stone massage, Ansigts behandlinger, Luksus behandlinger, Lymfedrænage og Reiki Healing. Er du i tvivl, så ring gerne til mig så finder vi det bedste til dig.

Information

Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales fysiurgisk massage ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Du skal være 12 uger henne, for at få en gravid massage.

Priser

Gravid Massage
60 min. 575,-
90 min. 840,-
90 min. Kombi  fysiurgisk gravid massage og 1/2 krop Lymfe drænage 840,-

Fordele

Mærkbar forskel med det samme.
Får muskelspændingerne til at give slip og virker smertestillende.
Musklerne restituerer hurtigere.
Får dig mærkbart ned i gear og virker afstressende.

Hvorfor er
Kristinna P
et besøg værd !

Med mere end 15 år i branchen, 10 år som underviser på en af Danmarks bedste massage uddannelser, er du i meget trygge hænder.
Går du med muskelproblemer, kan du være sikker på du kan mærke en forskel, allerede første gang. Der er simpelthen ingen grund til at gå og have ondt.
Tit skal der ikke særlige mange behandlinger til.
Jeg er super nørdet på den fede måde, har mange uddannelser, indenfor flere behandlingsområder og indenfor træningsverden. Hvilket giver mig en stærk fordel i mine behandlinger og resultater.

Kunde oplevelser

“…Min Kæreste er selv massør i Frederiksværk og vi har begge fået massage flere gange i både Thailand og i Danmark, så især min kæreste ved hvordan en god massage skal føles. Vi var begge enige om, at massagen hos Kristinna var noget af det bedste vi har oplevet!”

“…Kristinna er en virkelig dygtig behandler, som jeg varmt kan anbefale. Hun har lige “tryllet” med mit drilske venstre ben, der meget længe har smertet og søgt mod midten under gang, da det har kompenseret for et svagt højre ben under en omgang borrelia. Det fandt aldrig rigtig tilbage til sin plads da jeg blev rask, da det var helt overspændt. Men jeg har i dag kunne gå hjem fra behandlingen med et meget mere normalt bevægemønster og uden smerter. Fantastisk at få løsnet op !

Hun er samtidig et virkelig behageligt menneske, så man føler sig rigtig tryg under behandlingen.

“…Jeg er en stor pige som er meget blufærdig, men da jeg fik brug for en massør fik jeg anbefalet Kristinna. Det var den bedste anbefaling i mit liv! Udover jeg har fuld tillid og tryghed hos Kristinna, så er hendes behandlinger himmelsk!”