fbpx

Ansigtsmassage/ Behandling

Uplifting Face Treatment
Er en behandling som afhjælper poser under øjnene og giver et opfrisket look. Det er samtidig en dejlig afstressende ansigtsbehandling, hvor din hud nyde godt af behandlingen og de plantebaseret produkter som tilføre din hud en friskhed.
Du vil også blive behandlet med Vitamin C som din hud vil elske.
Lider du af et træt ansigt og får let hævelser i ansigtet vil jeg anbefale et kur forløb.

De’Age Skin Treatment
Sætter fokus på ældning af Décolleté, Hals, Hænder og Ansigt
Tit områder der er oversete i forhold til det vi gerne vil forynge.
Behandlingen giver et synligt resultat med det samme, som du selv har mulighed for at vedligeholde med tilsvarende hudplejeprodukter som bliver benyttet under behandlingen. Behandlingen indholder peeling, C-vitamin maske, opstrammende maske. Afsluttes med fugtgivende cremer.

Ny Glød
Ansigtsløft en manuel behandling, foryngende og afstressende.
Starter med en lækker rens.

Det manuelle løft er uden olie og en tør behandling. Den består af en blanding af bindevævsmassage og lymfedrænage. Hele ansigtet bliver aktiveret på bindevæv, muskler, blod og lymfe cirkulation.
Der bliver arbejdet godt i dybden.
Du modtager efterfølgende en eksfolierende behandling med Enzyme face buff, en C-vitamin maske efterfulgt af en Honeybush maske. Under dine masker vil du modtage nakke og hovedbundsmassage. 
Behandlingen sluttes med den daglige fugt.

Mini ansigtsmassage
Starter med rens, massage, peeling, maske og fugtgivende creme. Giver en let afstresning af ansigtet.

Fysiurgisk Ansigtsmassage
Døjer du med kæbespændinger og ansigtsspændinger er dette den helt rigtige behandling at vælge.
Du modtager også en hovedbundsmassage, samt hals.

Ansigts Lymfedrænage
Denne behandling er for dig der har en tendens til at være lidt hævet i ansigtet, samt ønsker et naturligt løft. Samtidig med den drænere dit ansigt, giver den dig også en flot frisk kulør og er samtidig meget afstressende.

Information

Det er okay hvis du kommer let forkølet, men er du syg, har feber eller influenza, anbefales behandlingen ikke, da du kan risikerer at bliver meget mere syg og at det varer længere tid at blive rask.

Priser

Uplifting Face Treatment 70 min. 725,-
De’Age Skin Treatment
90 min. 1030,-

Ny Glød 80 min. 960,-
Mini Ansigtsmassage
40 min. 475,-

Fysiurgisk Ansigtsmassage
30 min. 340,-
Ansigts Lymfedrænage
45 min. 475,-

Fordele

En ansigtsmassage er en af de mest afstressende behandlinger du kan få. Den øger blodcirkulationen, afspænder dine ansigtsmuskler og beriger dig med en fin ny glød og friskhed.

Hvorfor er
Kristinna P
et besøg værd !

Med mere end 15 år i branchen, 10 år som underviser på en af Danmarks bedste massage uddannelser, er du i meget trygge hænder.
Går du med muskelproblemer, kan du være sikker på du kan mærke en forskel, allerede første gang. Der er simpelthen ingen grund til at gå og have ondt.
Tit skal der ikke særlige mange behandlinger til.
Jeg er super nørdet på den fede måde, har mange uddannelser, indenfor flere behandlingsområder og indenfor træningsverden. Hvilket giver mig en stærk fordel i mine behandlinger og resultater.

Kunde oplevelser

“…Min Kæreste er selv massør i Frederiksværk og vi har begge fået massage flere gange i både Thailand og i Danmark, så især min kæreste ved hvordan en god massage skal føles. Vi var begge enige om, at massagen hos Kristinna var noget af det bedste vi har oplevet!”

“…Kristinna er en virkelig dygtig behandler, som jeg varmt kan anbefale. Hun har lige “tryllet” med mit drilske venstre ben, der meget længe har smertet og søgt mod midten under gang, da det har kompenseret for et svagt højre ben under en omgang borrelia. Det fandt aldrig rigtig tilbage til sin plads da jeg blev rask, da det var helt overspændt. Men jeg har i dag kunne gå hjem fra behandlingen med et meget mere normalt bevægemønster og uden smerter. Fantastisk at få løsnet op !

Hun er samtidig et virkelig behageligt menneske, så man føler sig rigtig tryg under behandlingen.

“…Jeg er en stor pige som er meget blufærdig, men da jeg fik brug for en massør fik jeg anbefalet Kristinna. Det var den bedste anbefaling i mit liv! Udover jeg har fuld tillid og tryghed hos Kristinna, så er hendes behandlinger himmelsk!”